Followers

Ahad, 5 Jun 2011

:::Setia dgn Mamil Mama::::






****Alhamdulillah setakat ni aku masih minum susu lagi sepanjang kandungan dah cecah 7bulan.Aku still ambil susu Mamil Mama ni lagi,bagi aku ni lah yang sedap n terbaik.....hihihihihi.Semua susu terbaik aku rasa.Ada kelebihan masing2.Cuma tekak aku leh terima susu baran Dumex ni jer...sebelum ni masa awal2 pregnant aku minum Anmum.tapi disebabkan asyik muntah jer n xtahan bau hanyir..bagi aku lah.....so aku n husband try tukar susu ni.So aku n husband gi la cari susu ni katt Carefour Alamanda....kebetulan ada...so kami ambil keputusan terus jer beli,promoter tu pun tolong isikan borong ahli kelab Mamil ni....dia pun terangkan kelebihan susu ni....cuma susu ni mahal sikit dari mamil la....xper lah yang penting aku xmuntah lagi....setakat ni dah xmuntah lagi lah....sebab sedap...xder bau hanyir...susu ni kena bancuh dengan air suam jer...xleh dengan air panas ti khasiatnya hilang...macam tu lah info yg aku dapat dr promoter tu.....

SEKARANG NI SUSU AKU NAK MINUM DAH KEHABISAN.....NAK TUNGGU HUSBAND BALIK LA BELI SAMA2.....baru nak masuk 5tin aku minum.....time nak beli xder promosi,time xnak beli ada lak promosi....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini

JOM KLIK SINI